Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu kolmanda hooaja avaetapil võidutsesid Sille Puhu ning Olavi Allase

Õhtujooksu kolmanda hooaja avaetapil pakkusid ilmaolud taaskord korraldajatele üllatusi, kui Emajõgi oli ennast üle kallaste pressinud võistlustrassile. Ajutiselt ehitatud ülekäik võimaldas aga kõikidel jooksjatel ja kõndijatel jõuda ohutult kuiva jalaga finišisse ning takistusjooksuks esimene etapp ei kujunenud.

Mäefinišiga lõppenud esimesel etapil saavutas kiireima aja Olavi Allase, kes jõudis finišisse ajaga 21 minutit ning 1 sekund. Täpselt minuga alla jäi Rauno Palmi. Mullune Tartu Maratoni Kuubiku võitja Sander Linnus napsas aga poodiumi viimase astme. Naistest võidutses oodatult Õhtujooksul varemgi etapivõite noppinud Cycloni esindaja Sille Puhu ajaga 27 minutit ja 4 sekundit, kes alistas teiseks tulnud Triinu Bergmanni. Poodiumi kolmandale astmele tõusis aga N40 klassi võitja Külli Pirksaar.

Kõik tulemused leiatavad: http://ohtujooks.ee/tulemused/i-etapi-tulemused-18042018/

Õhtujooksu teine etapp saab stardi pisut rohkem kui kuu aja pärast. Raadi mõisapargist antakse sarja teisele osavõistlusele lähe juba 23. mail kell 20.20. Registreerimine Õhtujooksu II etapile on avatud. Tule ja saa osa meeleolukast spordisündmusest!