Uudised

Uudised

Õhtujooks alustab oma esimest hooaega 27. aprillil Tartu Laululaval.

Autor: Janelle Uibokand

Õhtujooks alustab oma esimest hooaega 27. aprillil Tartu Laululaval, kus stardipauk antakse 7km pikkusele jooksu- ja kõnnidistantsile kell 20.20. Võistlussarja teine etapp leiab aset 1. juunil lastekaitsepäeval, kolmas aga juba sügisel 28. septembril. Möödunud aastal osalenutele tuttav ning 2016 aastal viimane, neljas, etapp toimub pisut enne kadripäeva ehk 23. novembril.

Üritusele registreerimine on avatud. Soodsaima hinnaga saab registreeruda kuni 18. aprill ning antud kuupäevani on võimalik soetada ka hooajapääsmeid. Terveks hooajaks registreerunud võistlejaid ootab nimeline number. Eelregistreerumine esimesele etapile lõppeb 25. aprilli südaööl, misjärel saab end kirja panna kohapeal võistluspäeval.

Kõik ebastandardse pikkusega ning stardiajaga Õhtujooksu etapid saavad toimuma Tartu linnas. Korraldajad soovivad pakkuda nädala sees meeldejäävat ning toredat spordiüritust kõigile spordihuvilistele vaatamata treenitusastmele.  Spordisõpru ootavad elektrooniline ajavõtt, spordijook rajal ja finišis, pakihoiu võimalus ning muidugi peale pingutust ka soe ning kosutav supp.

Võta sõbrad kaasa ning kohtume juba kolmapäeval, 27. aprillil Tartu Lauluväljakul!